مطبخيات
الثلاثاء، 3 يوليو 2012
جبنية :
كاس الا شوية ماء + ملعقه خميره + ملعقة سكر
تخلطينها وتترك شويه
يخلط كاستين دقيق + و3 ملاعق جبنة سايله
3 ملاعق زيت + رشه ملح + ملعقه صغيره بكنغ بودر
تفرق مع بعض وتكب عليها كاسة الماء المخلوطه مع الخميره
وتعجن وتترك شويات ترتاح تفرد وتقلى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق