المقادير مع الطريقه :
(1)
كاس ونص حليب
كاس جوز هند
^ تنحمس ع نار هاديه لحد مايكون لونها اشقر
(2)
5 بيضات
نص كاس سكر
نص كاس زيت
ملعقه صغيره قرفه
ملعقه صغيره نسكافيه
ملعقه ونص باكنج بودر
20 حبة تمر خلاص
قشطه
فانيلا
نخلط 1+2
وندخله الفرن بَ صينيه متحركه من تحت وبعد فتره من فوق
بالخلاط :
4 جبن مثلث
6 جبن كيري
4 ملاعق حليب بودره
ملعقتين سكر
زبادي
ربع علبه نستله
بعد مانخلطه كويس نضعه ع الطبقه الاولى
وندخله الفرن لحد مايتماسك
ونزينه بالفلك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق